GÜVENLİ OKUL EĞİTİMLERİMİZ BAŞLADI

Okulumuzda okul rehberlik servisimiz tarafından planlanan güvenli okul kapsamında güvenli internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık konularında öğretmen öğrenci ve velilerimize gruplar halinde eğitimler okul Rehberlik Öğretmenimiz Emel KARACA tarafından verilmeye başlandı. Planlama dahilinde egitim tarihleri geldiğinde veli guruplarına bilgilendirme yapılıp velilerimiz eğitime alınmaktadır. Öğretmenlerimize verilen eğitimin ardından öğrencilerimizin seviyelerine uygun olarak hazırlanan eğitimler rehber öğretmenimiz tarafından verilmektedir. Ayrıca istendik davranışların kazandırılması ve bunların alışkanlık haline getirilebilmesi için öğretmenlerimiz tarafından müfredatın içine de entegre edilerek pekiştirilmektedir.

24.01.2023 101

24-01-2023